Alttosaksofoni Buffet Student Prodige

TUOTEKOODI
BC8301-1-0GB
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
1 050,00 €

Mikä saksofoni aloittelijalle? - Vastaus on Buffet Student Prodige

 

Soittovalmis aloittelijan saksofoni-paketti - Mukana tuleva kotelo sekä suukappale ja muut tarvikkeet takaavat, että voit aloittaa saksofonin soiton heti! 

 

Alttosaksofoni, Buffet Prodige on ihanteellinen aloittelijan saksofoni opiskelijalle, joka etsii instrumenttia, jolla suorittaa tutkinnot. Se on helpposoittoinen vasta-alkajan saksofoni, ja se on suunniteltu erityisesti lapselle tai nuorelle soittajalle. Soittimessa yhdistyy tietokoneavusteinen suunnittelu perinteisiin valmistustekniikoihin. Soitin on kevyt ja intuitiivinen. Siinä on ensiluokkaiset ominaisuudet. Buffet Student Prodige, on lapselle tai aloittelijalle hyvä saksofoni ja se kestää kovaa harjoittelua sekä myös kuljetuksen aiheuttaman rasituksen. 

 

Prodige

 

Prodigen alttosaksofoni on poikkeuksellisen projektin tulos, ja siinä yhdistyy digitaalinen suunnittelu (C.A.D.) ja perinteinen tietotaito. PRODIGE alttosaksofoni täydentää valikoiman opiskelijainstrumentteja, jotka on erityisesti suunniteltu soiton opetteluun.

Saksofoni on suunniteltu nuorten opiskelijoiden ja musiikkikoulujen aloittelijoiden tarpeisiin:

Instrumentissa on ratkaistu yleisiä paino-ongelmia, jotka vähentävät erityisesti niskan ja oikean ranteen rasitusta. Koneisto on suunniteltu vastaamaan lasten käsien morfologisia ominaisuuksia.

Äänen muodostusta on helpotettu kaikissa rekistereissä, erityisesti alemmassa rekisterissä. Rakenteellisten vahvistuksiensa ansiosta, se kestää nuorten muusikoiden hieman ehkä kovaakin käsittelyä. Saksofonissa on erinomainen mekaaninen vakaus.

Prodige-alttosaksofonilla varustetut nuoret muusikot voivat antaa orastavalle musiikilliselle inspiraatiolleen vapaat kädet yksin tai ryhmissä. Sen käytännöllinen ja tukeva kotelo tekee siitä helpon kuljettaa, samalla kun se suojaa sitä tehokkaasti mahdollisilta kovilta iskuilta ja lämpötilan vaihteluilta.

 

Tilaa Buffet Crampon saksofoni aloittelijalle netistä! Edullinen hinta, nopea ja turvallinen toimitus.

 

Lisätietoja
VALMISTAJA Buffet Crampon
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Alttosaksofoni Buffet Student Prodige