Steinberg Dorico 5 Pro Edu nuotinnusohjelma

TUOTEKOODI
48961
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
359,00 €

Steinberg Dorico 5 Nuotinnusohjelma

Pro • Elements • SE • iPad

 

Parempi toisto, nopeampi työnkulku, enemmän mukauttamista Dorico 5 tuo ilmaisuvoimaisemman toiston ja helpottaa todenmukaisempien esitysten tuottamista dynaamisella stereoäänimaailmalla. Triggaa rumpukuvioita helposti mukana tulevalla Groove Agent SE -laajennuksella.

Mukauta partituurisi kattavalla instrumenttieditorilla ja kahdeksalla uudella musiikkifonttiperheellä ja tehosta työnkulkuasi toiston, hiiren nuottien muokkauksen, useiden kohteiden luomisen, kaksoisnapauta nuottisyötön ja monien muiden parannusten avulla.

 

Space and Stage -mallit

 

Doricon mukana tulee kymmeniä tehokkaita tehosteprosessoreita äänen muokkaamiseen, ja Dorico 5:n uudet Space and Stage -mallit helpottavat erilaisten kokoonpanojen kokeilemista: käytä yksinkertaista visuaalista käyttöliittymää instrumenttien siirtämiseen virtuaalilavalla, ja Dorico kääntää sen automaattisesti panoroinneiksi ja kaikuasetuksiksi. Kokeile eri huoneita ja muista nopeasti kaikki aikaisemmat tilat luomalla mikserin tilannekuva. Järjestä ja nimeä ulostulot uudelleen, luo bus -väyliä ja paljon muuta.

 

 

Pitch contour emphasis

 

Dorico lukee partituurisi nuotit ihmisten muusikoiden tapaan ja vaihtaa automaattisesti eri artikulaatioihin ja soittotekniikoihin käyttämällä valitsemaasi äänikirjastoa. Näiden perustalle rakentuva Doricon toisto on ilmaisuvoimaisempaa kuin koskaan, ja se käyttää hienostuneita algoritmeja herättäen ne henkiin samalla tavalla kuin muusikot tekevät. Et enää tarvitse loistavia kosketinsoiton taitoja herättääksesi nuottimusiikkisi henkiin.

 

 

Groove Agent SE

 

Groove Agent SE on Steinbergin luoman rumpuohjelmiston lähtötason versio, ja se on nyt mukana Dorico 5:ssä. Se sisältää The Kit -version, Berliinin Teldex Studiosilla äänitetyn akustisen rumpusetin, mukaan lukien sen klassisen kaikukammion, ja tarjoaa valinnanvaraa kahdesta mikrofonin asennosta. Groove Agent SE:tä voidaan käyttää korkealaatuisena rumpusetin toistolaitteena Dorico-projekteissasi, vaan se sisältää myös yli 400 MIDI-tiedostoa huippustudioiden rumpaleiden soittamina ja Steinbergin asiantuntijainsinöörien miksaamana. Voit käynnistää ne Doricossa käyttämällä uutta MIDI-triggerialuetta tai tuodaksesi kyseisen kuvion vetämällä ja pudottamalla minkä tahansa kuvion kappaleen yleiskatsaukseen Play-tilassa.

 

 

MIDI-triggers

 

Doricon uudet MIDI-triggerialueet soittavat nuottia tai sointua, joka ei näy partituurissa määrittämäsi ajanjakson aikana. Tämä on erityisen hyödyllistä käynnistää MIDI-patterneja laajennuksissa, kuten Groove Agent SE, tai muissa pattern -pohjaisissa instrumenteissa, kuten TGuitar. Jos kirjoitat oikealle rumpalille tai kitaristille, sinun ei tarvitse kirjoittaa heidän osuuttaan kokonaan: anna heille kappaleen rakenne, muutama rytminen vihje ja sointumerkit, niin he huolehtivat lopusta. Mutta jos haluat nauttia realistisesta toistosta kuluttamatta paljon aikaa ja vaivaa sellaisen musiikin kirjoittamiseen, jota ihmismuusikot eivät lopulta soita, kuviopohjaiset laajennukset voivat säästää paljon aikaa.

 

 

Rajaa toistoa

 

Dorico 5 esittelee uuden scrub-toistoominaisuuden, jonka avulla on helppo koesoittaa koko yhtye tai yksittäinen instrumentti missä tahansa kohdassa ja siirtyä eteenpäin tai taaksepäin toistossa millä tahansa nopeudella. Tämä on korvaamaton lisäarvo harmonioiden tarkistamisessa, väärien nuottien löytämisessä ja musiikin tiettyihin hetkiin keskittymisessä.

 

 

Useiden kohteiden luominen

 

Dorico 5 uudistaa asioiden luomisen valikoimasta: voit nyt luoda useita kohteita samanaikaisesti, useille instrumenteille ja jopa asettaa kunkin instrumentin omaan paikkaansa.

 

 

Live editointi

 

Dorico 5 sisältää uusia ominaisuuksia, joilla voit nopeasti muokata ja kopioida musiikkia hiirellä. Voit vetää valittuja nuotteja muuttaaksesi niiden sävelkorkeutta tai raahata ne uusiin rytmiin paikkoihin live-peittokuvan avulla, joka näyttää, mihin nuotit siirretään. Vuorovaikutus suoraan hiiren kanssa tekee musiikin muokkaamisesta helpompaa ja nopeampaa riippumatta siitä, teetkö sen suoraan nuotinnoksessa tai Key Editorissa.

 

 

MusicXML-tuonti ja -vienti

 

MusicXML on laajalti tuettu tiedonsiirtomuoto musiikin nuotinnustietojen vaihtamiseen sovellusten välillä. Dorico 5 tarjoaa parannetun tuen harmonisten, soittotekniikoiden, korunuottien/etuheleiden, pidätysten ja taukojen ja muiden tuontiin. MusicXML-vientiä on myös parannettu, sillä sivun asettelutiedot ovat nyt mukana ja perustuki projektissa käytettyjen musiikin ja tekstifonttien tietojen koodaukselle.

 

 

 

 

Uudet musiikkifontit

 

Dorico 5 sisältää peräti kahdeksan uutta musiikkifonttiperhettä, joilla voit muokata projektiesi ulkoasua: neljä uutta käsinkirjoitettua fonttia ja neljä kaiverrettua fonttia, jotka kaikki ovat saatavilla yhdellä napin painalluksella.

 

 

Soitin Laineelta löytyy myös Steinberg Dorico volume-lisenssit kouluille ja oppilaitoksille. 5kpl - DAC Dorico Pro EE Multi (SKU91616) hinta on 584,03€ alv0% (724,20€ sis.alv24%). Säästö on huomattava. Nyt myös Dorico Pro volume-lisenssien päivitykset sekä vaihtotarjoukset kilpailevan valmistajan tuotteesta. Lisäksi vuosittaiset Dorico Pro subscription lisenssit.

Kysy lisää ja pyydä tarjous Steinberg Dorico lisenssistä koululle. [email protected] / 0404561261

 

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

 

Helppokäyttöinen nuotinnusohjelma tietokoneelle Soitin Laineelta!

 

Lisätietoja
VALMISTAJA Steinberg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Steinberg Dorico 5 Pro Edu nuotinnusohjelma