Plektrapussi Dunlop Jazz III Carbon Fiber Max Grip, 6 kpl plektroja

Brand
TUOTEKOODI
DU471P3C
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
5,90 €

Dunlop Max-Grip Jazz III Carbon Fiber

-plektrat, 6kpl

Hiilikuituinen Jazz III Max-Grip pinnalla!

 

Max-Grip Jazz III Nylon -plektran grip on todella pitävä. Pienessä plektrassa pitävä pinta pääsee oikeuksiinsa, sillä alkuperäisen Jazz III -mallin suurin ongelma on ollut aina hikisissä näpeissä pyöriminen. Max-Grip Jazz III Carbon on tarkasti kontrolloitava plektra, jonka soundi on jossain ultexin ja nylonin välillä. Siinä on sopivasti räpsyä ja yläpäätä, etenkin Nyloniin verrattuna.

Jazz III ihastuttaa ja vihastuttaa. Oikeastaan sen pieni koko on se asia, joka saa aikaan suuria tunteita. Joka tapauksessa kyseessä on plektra, joka on suunniteltu antamaan kaikki kontrolli soittajan käsiin. Ajatus on siinä, että sormien välistä näkyy pelkästään plektran kärki. Näin sillä ei päästä tahattomasti kaivamaan liian syvälle kielten väliin, ja sitä kautta release on mahdollisimman nopea. Kärki on terävä ja sen synnyttämää attackia voisi kuvailla samalla sanalla. 

Jazz III on äärimmäisen tekninen plektra, joka ei sovi jokaisen soittotekniikalle. Todella monelle se kuitenkin sopii ja nämä soittajat pitävätkin plektrastaan kiinni kynsin ja hampain. Jazz III -plektraa käyttävät tuppaavat soittamaan sillä aivan kaiken kompeista leadeihin. Max-Grip -malli on kuitenkin kokeilemisen arvoinen, vaikka alkuperäisestä ei pitäisikään sillä pitävä pinta muuttaa koko plektran luonnetta.

Mikäli Jazz III -malli tuntuu liian pieneltä, kannattaa kokeilla Jazz III XL -plektraa.

  • Max-Grip Jazz III Carbon on tiukka-soundinen plektra kovalla, ja räväkällä attackilla
  • Pienen, teräväkärkisen plektran kontrolli on järkkymätön, etenkin näin järeällä gripillä.
  • Pussissa 6kpl plektroja
  • Paksuus: 1,38mm
  • Plektran materiaali: Hiilikuitu
  • Tuotekoodi: DU471P3C
Lisätietoja
VALMISTAJA Dunlop
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Plektrapussi Dunlop Jazz III Carbon Fiber Max Grip, 6 kpl plektroja