Kali Audio LP-6-W 2nd Wave

TUOTEKOODI
KALIAUDIOLP-6-W
SAATAVUUS:
Verkkokauppa
Soitin Laine Turku
Soitin Laine Helsinki
235,00 €

Kali Audio LP-6, 6,5"" studiomonitori, musta 3-D Imaging Waveguide


Aina, kun kuuntelet kaiuttimia, kuulet suoran äänen kaiuttimista ja heijastukset huoneessa olevista esineistä ja seinistä. Kun nuo heijastukset ovat yhdenmukaisia suoran äänen kanssa, kuulijat kokevat äänenlaadun olevan kokonaisuudessaan parempi ja pienet yksityiskohdat, kuten mikrofonien sijoittelu äänitystilassa ovat selvästi kuultavissa.
Jos tämä on toteutettu hyvin, on äänikuva 3-ulotteinen kuulostaen leveämmältä, syvemmältä ja korkeammalta kuin kaiuttimet itsessään. Tämä mahdollistaa suuremman itsevarmuuden miksatessa auttaen suoriutumaan tehtävästä nopeammin tuottaen paremmalta kuulostavia miksauksia.

Low Noise Port Tube

Useimmiten ilma poistuu refleksiaukoista eri nopeuksilla aukon eri kohdista synnyttäen turbulenssia ilmavirtaukseen. Tämä turbulenssi lisää kohinaa ja sotkee bassotoiston selkeyttä. LP-6/8:n refleksiaukko on suunniteltu niin, että kaikki ilma poistuu samalla nopeudella. Tämä parantaa kaiuttimen bassotoistoa samalla, kun itse bassosoundi on selkeä, kiinteä ja vailla ylimääräistä kohinaa.

 
 
Boundary EQ Control

Kaiuttimen sijoittelu vaikuttaa huomattavasti taajuusvasteeseen. Jopa hyvin akustoidussa huoneessa mikserin päälle sijoitettu kaiutin kuulostaa hyvin erilaiselta kuin telineen nokassa oleva. Kovat pinnat, kuten seinät, pöydät ja mikserit muuttavat kaiuttimen bassovastetta ja sotkevat kokonaisselkeyttä.

Onneksi yleisimmin käytetyt kaiutinsijoittelut ovat kaikilla käyttäjillä miltei samoja ja täten ne voidaan korjata helposti.

Kalin suunnittelijat tekivät viritystyön The Village Studiolla Los Angelesissa ja laativat helposti ymmärrettävät ja säädettävät EQ-asetukset tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja ohjeet löytyvät kuvina suoraan kaiuttimen takapaneelista, joten miksaus on helppo saada kuulostamaan samalta riippumatta siitä, mihin työsi sinut vie. Tämän lisäksi käytössä on vielä -2dB/0dB/+2dB hienosäätö sekä bassolle että yläpäälle täydellisen kuuntelumukavuuden aikaansaamiseksi.

Helpot liitännät

Sekä LP-6 että LP-8 tarjoavat sekä ammattitason balansoidut XLR ja plugiliitännät että balansoimattoman RCA-liitännän. RCA-liitäntä on säädettävissä -10dBu -tasolle kännykän tai tietokoneen kuulokeliitäntää varten.

D-luokan tehokas pääte

Sisäänrakennettu D-luokan päätevahvistin antaa puhdasta ja luotettavaa tehoa, joka on sovitettu juuri näille kaiuttimille. Molemmat mallit antavat 40W 1-tuumaiselle yläpään elementille. LP-6 antaa 40W 6,5-tuumaiselle bassolle ja LP-8 60W 8-tuumaiselle bassolle. Molemmat mallit on suunniteltu tarjoamaan ainakin 20dB headroomia kuuntelupisteessä. LP-6:n SPL on 112dB sopien parhaiten 1-2 hengen miksaussessioihin ja LP-8 tarjoaa 114dB isommille ryhmille tai presentaatioihin.

Basso, joka potkii

Basso LP-sarjan kaiuttimissa tuotetaan isommilla magneeteilla ja äänikeloilla kuin missään vastaavassa kaiuttimessa. Tämä mahdollistaa bassotoiston, joka jatkuu tarkkana ja erottelevana normaalia alemmas. LP-6: 39Hz - 25kHz (-10dB), 47Hz - 21kHz (±3 dB)
LP-8: 37Hz - 25kHz (-10dB), 45Hz - 21kHz (±3 dB)

Tasainen taajuusvaste

Kali Audio LP-sarjan monitorit ovat erittäin tarkkoja koko taajuusalueella. Tämä on todettu niin Pro Sound Testing (Greenville, IN) mittauksissa kuin omissa Suomessa suorittamissamme testeissä.
Ja mikä tärkeintä tulokset eivät näytä vain hyviltä paperilla, vaan kaiuttimilla on miellyttävää ja turvallista miksata tietäen, että lopputulos kuulostaa oikealta käyttääpä seuraava kuulija sitten tietokoneen kaiuttimia tahi stadionluokan PA:ta.

Alhainen särö

LP-6 tarjoaa alhaisimman särön luokassaan - itse asiassa 6 dB alle lähimmän kilpailijansa. Tämä on saavutettu ratkaisuilla, jotka optimoivat elementtien suorituskyvyn. Itsenäisenä valmistajana Kali Audiolla on mahdollisuus laittaa asiakkaan tarpeet tärkeimmäksi suunnittelulähtökohdaksi.
Taajuusvasteen tapaan tämän datan on on mitannut Pro Sound Testing (iGreenville, IN).

 Kali Audio LP-6   Powered: Yes  Amplifier Class: D  Power Configuration: Bi-Amped  LF Power: 40 W  HF Power: 40 W  Total Power: 80 W  LF Driver: 6.5"" Woofer  HF Driver: 1"" Soft Dome Tweeter  Freq. Response: (-10 dB) 39 Hz - 25 kHz  Frequency Range: (±3 dB) 47 Hz - 21 kHz  Crossover: 1.5 kHz  Listening Distance:  2.2 Meters (85 dB Continuous, 20 dB headroom)  Max SPL: 112 dB  System THD  <3% 80 Hz - 1.7 kHz  (94 dB @ 1 M): <2% above 1.7 kHz  Unbalanced Inputs: 1 x RCA  Balanced Inputs:    1 x TRS 1 x XLR  TRS/XLR Input Sensitivity:        +4 dB  RCA Input Sensitivity: -10 dB  HF Trim: -2 dB, ±0 dB, +2 dB  LF Trim: -2 dB, ±0 dB, +2 dB  Boundary EQ Settings: Free space (On stands, away from walls) On stands, within .5 meters of a wall On stands, against a wall Meter bridge Wall Mount On a desk, away from walls On a desk, within .5 meters of a wall On a desk, against a wall  Enclosure: Front Ported  Height: 14.125 Inches (35.9 cm)  Width: 8.75 Inches (22.2 cm)  Depth: 10.25 Inches (26 cm)  Product Weight: 15.54 lbs (7.01 kg)  Shipping Weight: 18 lbs (8.16 kg)
Lisätietoja
VALMISTAJA Kali Audio
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kali Audio LP-6-W 2nd Wave