TULOSSA SOITINOSTOKSILLE MYYMÄLÄÄN? Lue tämä ensin!

Onko aikomuksena loma- tai muulla reissulla tulla myymäläämme ostoksille tai kokeilemaan soittimia? Huomioithan seuraavat asiat:


  • Meillä on myymälät sekä Turussa että Helsingissä. Usein voi olla niin, että jotain tiettyä soitinmallia on hyllyssä vain yksi kappale, ja tällöin kannattaa varmistaa, että se on siinä kaupungissa, johon olet tulossa.
  • Helsingin myymälämme keskittyy tarjonnassaan puhallin- ja jousisoittimiin ja niiden tarvikkeisiin. Bändikamaakin (kitarat, vahvistimet, pellit yms.) saa tilaamalla, mutta sitä ei ole oletusarvoisesti Helsingin valikoimissa.
  • Varsinkin kesäaikaan reippaat "Messu-Hessumme" käyvät usein erilaisilla leireillä ja tapahtumissa esittelemässä soittimia. Lempeämpääkin miestä saattaa harmittaa, jos tulee pitkän matkan päästä katsastamaan vaikkapa trumpettitarjontaa ja joutuu toteamaan, että suurin osa trumpeteista on juuri tuolloin esim. 450 kilometrin päässä Imatran big band -leirillä näytteillä.
  • Jos oikein huono tuuri käy, haluamasi soitin tai muu tuote on myyty juuri ennen paikalle saapumistasi. Iloinen uusi omistaja tulee ovella vastaan paketti kainalossaan, tai tavara on tilattu netistä ja on juuri lähtenyt Matkahuollon autossa maailmalle.
Toisin sanoen: jos olet tulossa paikan päälle - pidemmältä tai vaikka ihan Liedosta tai Kauniaisista - kannattaa aina ensin soittaa ja varmistaa, että haluamasi tuotteet ovat paikan päällä. Jos ns. "ostohousut" ovat tosimielellä jalassa, tuote voidaan myös varata nimelläsi. Automme liikkuu joka viikko Turun ja Helsingin välillä, joten noin viikon varoitusajalla voidaan joko Turkuun tai Helsinkiin järjestää lisävalikoimaa toisen kaupungin myymälästä.

Vaikka nettikauppaamme käytetäänkin nykyään paljon, paikan päällä on aina ihan oma fiiliksensä. Tervetuloa siis ostoksille kivijalkaan Turun Maariankadulle ja Helsingin Rautatiekadulle!

T: Soitin Laineen porukat